Općina Dvor

Poziv za prijavu štete od prirodne nepogode – poplava

Dana, 19. lipnja 2023. godine Župan Sisačko-moslavačke županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode – POPLAVA, na području gradova Glina, Hrvatska Kostajnica, Novska, Petrinja, Popovača i općina Donji Kukuruzari, Dvor, Hrvatska Dubica, Jasenovac, Lekenik, Martinska Ves i Sunja.

Na temelju odluke Župana, Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodne nepogode pokreće postupak prijave šteta na stambenim, gospodarskim i drugim objektima, infrastrukturi te na poljoprivrednim kulturama na području Općine Dvor

Prijava štete može se izvršiti:

u periodu od 20. lipnja 2023. do zaključno 27. lipnja 2023. godine .

Prijava štete radnim je danom u vremenu od 9-14 sati u prostorijama Općine Dvor, Trg bana Josipa Jelačića 10, I. kat, soba 16.

Prijava štete u neradne dane (četvrtak, 22. lipnja 2023., te u dane vikenda 24. i 25. lipnja 2023. godine) je u prostorijama Crvenog križa Dvor u vremenu od 9-13 sati.

Tijekom prijave podnositelj je obvezan popisivaču predočiti osobnu iskaznicu, OIB, broj tekućeg ili žiro računa, kao i presliku Izvatka iz zemljišne knjige ili Posjedovnog lista za štete na objektima, a za štete na poljoprivrednim kulturama potrebno je dostaviti presliku Zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi za 2023. godinu.

Rok za prijavu istječe 27. lipnja 2023. godine, nakon kojeg se, bez objektivnih razloga , štete više neće moći prijaviti.

POVJERENSTVO ZA PROCJENU

ŠTETA OD PRIRODNE NEPOGODE

Preuzmite dokument: Obavijest o proglašenju prirodne nepogode

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support