Općina Dvor

Prijem kod načelnika

9. svibnja 2016. učenici koji su postigli izvrsne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i njihovi mentori pozvani su na prijem kod načelnika Općine Dvor Nikole Arbutine.

 

 Učenički osvrti:

 

9.5.2016. sam išao na prijem kod načelnika s učenicima koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima. Prezentirao sam svoja postignuća na natjecanjima, a to su: 3. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti, 2. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije, 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture (kategorija automatika), 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike i 2. mjesto na državnom natjecanju iz informatike. Bilo mi je vrlo lijepo.

Andrej Mitić, 8. razred

9.5.2016. učenici OŠ Dvor i PŠ Rujevac koji su postigli izvrsne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, pozvani su na prijem kod načelnika u vijećnicu Općine Dvor. Lijepo su nas ugostili. Svaki od učenika je imao priliku reći nešto o sebi i natjecanjima na koja je išao. Ravnateljica i nastavnici su također iznijeli svoje radove i uspjehe postignute s učenicima. Ovo je bilo lijepo iskustvo i sretna sam jer sam i ja bila među rijetkima koji su imali priliku prisustvovati ovom događaju.

Lorena Knežević, 7. b

Išli smo u Općinu na poziv načelnika gospodina Arbutine, lijepo smo se proveli. Prvi put sam bila na ovakvom događaju. Bila sam jako ponosna što su drugi prepoznali moje uspjehe. Ove školske godine sudjelovala sam na županijskom natjecanju Mladi tehničari, na županijskoj smotri Lidrano, na nagradnim radionicama robotike u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Drago mi je što sam išla u Općinu i što smo proveli ugodno i zanimljivo vrijeme tamo.

Ivana Mikičić, 6. razred

U Općini je bilo jako zanimljivo osobito zato što nikad nisam bila u vjećnici. Pričali smo o našem uspjehu i dogovarali se u vezi budućih aktivnosti naše zadruge. S nama su bili i učenici Područne škola Rujevac koja je također predložena za državnu smotru Lidrano. Ja sam predstavljala našu Učeničku zadrugu Una, koja je ove školske godine osvojila 2. mjesto na Županijskoj smotri učeničkih zadruga i pozvana je na Državnu smotru. Nikada neću zaboraviti taj dan, bilo je nezaboravno i jako zabavno. Nadam se da će se ponoviti.

Una Menićanin 6. razred

Ovaj susret je učenicima koji su postigli zapažene rezultate i njihovim mentorima velika podrška u radu, te zahvaljujemo gospodinu načelniku Nikoli Arbutini i Općini Dvor na organiziranju ovog događanja.

[widgetkit id=”7″ name=”Prijem”]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support