Općina Dvor

Enfant Terrible

Knjižnica i čitaonica Dvor je 10.11.2015. u 18,00 sati upriličila svojim korisnicima i građanima veoma zanimljivo druženje s Josipom Jelencom, mladim autorom knjige neobičnog naslova ENFANT TERRIBLE.

Naime, riječ je o mladom novinaru, čovjeku koji je doživio prometnu nesreću, komu, kliničku smrt i invalidska kolica, radio najrazličitije poslove, napisao bezbroj članaka, kratkih priča, kolumni i priloga, čovjeku koji je pun života i ima, čini se,mnogo, mnogo toga još i napisati i reći.
U Knjižnici je predstavio svoju knjigu ENFANT TERRIBLE Samo za pametne kojom objašnjava zašto je „strašno dijete“ te na komičan način, često i vulgarno, opisuje dio svog života. Osim toga kroz 46 poglavlja ili priča na preko 300 stranica govori o mnogim životnim temama ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.Njegove gošće bile su gospođa Zvjezana Jurjević, koja ga je, pročitavši predgovor i najavila, te njegova doktorica anesteziolog Danijela Tomić, kojoj nije bilo teško poslije napornog radnog dana prevaliti put od Ogulina do Dvora, kako bi nam rekla nešto o Josipu, njegovoj nesreći, oporavku, ohrabrila ga i dala podršku.
Mnogobrojni posjetitelji, uz prisustvo i načelnika Općine, oduševljeno su pozdravili gosta dugim pljeskom, a druženje poslije predstavljanja knjige potrajalo je sve do 22,00 sata.

[widgetkit id=23]

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support