Općina Dvor

Glazba za opuštanje

Obilježavanju Dana općine, za koji je određen Međunarodni dan mira (21. 9.), pridružila se i Knjižnica i čitaonica Dvor. Stoga je u svojem prostoru upravo 21.9.2015. godine u 18,00 sati upriličila koncert klasične glazbe pod nazivom „Glazba za opuštanje“.

Izvođači, učenici osnovne škole, Milan Subotić, učenik 7. i Andrej Mitić, učenik 8. razreda oduševili su posjetitelje i ljubitelje klasične glazbe.

Obojica dječaka su odlični učenici koji se ističu u svim nastavnim predmetima, sudjeluju na mnogim županijskim i republičkim natjecanjima ,postižu zavidne rezultate, učenici kojima se škola ponosi. Glazbom se bave od najranije mladosti iz hobija i ljubavi prema glazbi, a sviraju klasičnu glazbu koju, kako obojica kažu, najviše vole.Jedan od njih ide u susjednu državu na satove klavira, a dugi je samouk.

Zvuci i kompozicije najpoznatijih svjeskih klasika:Mozzarta, Bacha, Beethovena, Straussa… odzvanjali su knjižnicom i oduševili prisutne koji su imali priliku upoznati Milana i Andreja, naše mlade talentirane izvođače,čestitati im uz podršku da samo tako nastave.

[widgetkit id=14]

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support