Općina Dvor

PRELAZAK NA NOVI PROGRAM

Prije, otprilike, dva mjeseca Knjižnica i čitaonica Dvor je započela posudbu knjižne i neknjižne građe u novom programu. Riječ je o programu ZAKI koji uz Knjižnice grada Zagreba koriste i mnoge druge knjižnice širom naše zemlje. Naša knjižnica, kao i mnoge knjižnice u Sisačko moslavačkoj županiji, godinama je koristila program OSA ISIS (za nas zadovoljavajuć i besplatan) ali sada više neodrživ i „traži“ zamjenu.

Stoga je Knjižnica Dvor potpisala ugovor s Knjižnicama grada Zagreba i tvrtkom Viva info d.o.o. (koja je prethodno izvršila migraciju podataka s postojećeg programa), o korištenju programa ZAKI na lokaciji Knjižnice, obuci, održavanju i razvoju programske podrške te pomoć pri održavanju informacijskog sustava. Osim toga tvrtka Viva info će nadograđivati program i našoj Knjižnici osigurati punu funkcionalnost servera pa će podaci našeg fonda knjižne i neknjižne građe u dogledno vrijeme biti na stranicama naše ustanove na internetu.

[widgetkit id=18]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support