Općina Dvor

„RUŽNO LI JE PAČE“

Povodom međunarodnog dana dječje knjige Knjižnica i čitaonica Dvor je 3.4.2014. godine u 12,00 sati u kino-sali organizirala predstavu za djecu „RUŽNO LI JE PAČE“ .

Besplatna predstava za naše mališane (a poklon je Enesa Kiševića) odigrana je pred više od stotinu djece učenika od 1-6 razreda OŠ Dvor i djecom iz dječjeg vrtića „Sunce“.

Tekst za predstavu na osnovi poznatog predloška (o preobrazbi nelijepa pačeta u prekrasnog labuda – priča je Hansa Christiana Andersena „Ružno pače“) napisao je ugledni hrvatski književnik i profesionalni glumac Enes Kišević (glavna uloga u predstavi), redatelj je Jasmin Novljaković (drugi glumac u predstavi), a uz njih je izuzetno dobro svoju ulogu odigrala balerina i glumica Branka Krumpačnik.

Oduševljenje s lica djece i odraslih nije silazilo  tokom čitave predstave jer predstava „Ružno li je pače“ odiše vedrinom, humorom, radošću, energijom, plemenitim postupcima i životnom mudrošću.

Neopisivu radost, oduševljenje i sreću pokazali su maleni iz vrtića, popeli se na pozornicu, podružili se s glumcima i zajedno vedri i veseli fotografirali.

 

[widgetkit id=10]

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support