Općina Dvor

Enes Kišević gostovao u Knjižnici i čitaonici Dvor

enes-kisevic-14-113.2.2014.g. navečer Knjižnica i čitaonica Dvor je bila pretijesna da primi sve one koji su htjeli vidjeti, čuti i upoznati cijenjenog gosta, pjesnika, dramskog umjetnika, profesionalnog glumca i književnika Enesa Kiševića.

Za njegov dolazak zaslužno je amatersko kazalište „Radoholičari“ na čelu s predsjednicom Zenom Mikulić, koja drugu godinu zaredom za Valentinovo u Knjižnici priređuje večer ljubavne poezije.

Za razliku od prošlog Valentinova, kada su nastupili samo članovi „Radoholičara“, ovo veče je ljubitelje poezije i posjetitelje oduševio uvaženi gost Enes Kišević kojeg je na gitari pratio Igor Cvetojević.

Izuzetnim nastupom Enesa Kiševića, instrumentalnom pratnjom na gitari Igora Cvetojevića, romantičnim ugođajem uz aromatične svijeće i iznenađenjem za posjetitelje,koje su pripremili „Radoholičari“, Knjižnica je upriličila svima prisutnima veče za pamćenje. 

[widgetkit id=4]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support