Općina Dvor

TREĆI JAVNI POZIV NA PREDLAGANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA ELEKTRONIČKU BAZU PROJEKATA

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o., regionalni koordinator upisana u Upisnik upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave agencija i drugih pravnih osoba (pod rednim brojem RK-3), a u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije za razdoblje od 2011. do 2014. godine te identificiranje razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU raspisuje
TREĆI JAVNI POZIV NA PREDLAGANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA ELEKTRONIČKU BAZU PROJEKATA

icon Treći javni poziv za prijavu projekata 2014

icon Orazac za prijavu projekata 2014 uz (Treći javni poziv za prijavu projekata)

 

Svrha poziva
Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Sisačko-moslavačke županije, ostvarivanje ciljeva i prioriteta i mjera utvrđenih Razvojnom strategijom Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2011. – 2014. godine, a u skladu su s definiranim ciljevima i prioritetima i mjerama drugih strateških dokumenata: Strategijom razvoja turizma Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014. – 2020., Poljoprivrednom razvojnom strategijom Sisačko-moslavačke županije 2007. – 2013. i Strategijom razvoja ljudskih potencijala za Sisačko-moslavačku županiju 2007. – 2013. godine te Strategijom EU– Europa 2020.

 

Od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata kontinuirano će se sastavljati cjelovita mapa i mreža svih projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji.
Ova Baza razvojnih projekata bit će osnova Županijskom razvojnom timu, Partnerskom vijeću za provedbu Razvojne strategije SMŽ, te regionalnom koordinatoru Razvojnoj agenciji Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. da temeljem strateških ciljeva i mjera utvrđenih u Razvojnoj strategiji Sisačko-moslavačke županije i drugim strateškim dokumentima SMŽ, RH i EU izabiru i kandidiraju za financiranje projekte koji su najvažniji za razvoj Sisačko-moslavačke županije.
Projekti koji će se nalaziti u Bazi projekata, a njihova provedba ocijenjena je kao vrlo važna za Republiku Hrvatsku i Županiju, a temeljem kriterija koje postavlja Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU i Agencija za regionalni razvoj RH, bit će uvršteni u Središnju elektroničku bazu razvojnih projekata RH pri Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU.
Koji projekti se mogu prijaviti 

Na Javni poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Sisačko-moslavačke županije.
Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih u Razvojnoj strategiji Sisačko-moslavačke županije 2011. – 2014., Strategiji razvoja turizma Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014. – 2020., Poljoprivrednoj razvojnoj strategiji Sisačko-moslavačke županije 2007.- 2013., Strategiji razvoja ljudskih potencijala za Sisačko-moslavačku županiju 2007. – 2013. i koji su u skladu s Strategijom EU – Europa 2020.
Dokumenti u privitku: Razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2011. – 2014. godine, Strategija razvoja turizma Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014. – 2020., Poljoprivredna razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2007. – 2013., Strategija razvoja ljudskih potencijala za Sisačko-moslavačku županiju 2007. – 2013. te Strategija EU – Europa 2020. (tematski ciljevi i prioriteti EU 2010. – 2020.), nalaze se na internet stranicama Sisačko-moslavačke županije (www.smz.hr) i Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. (www.simora.hr).
Prijava
Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja moraju biti podneseni na službenom obrascu. Obrazac se može preuzeti sa službenih stranica www.simora.hr i www.smz.hr
Prijedlozi projekata dostavljaju se na elektronički popunjenom obrascu u elektroničkom obliku na adresu elektroničke pošte:
simora@simora.hr
Poziv je otvoren od 3.3. do 4.4.2014. godine.
Dostava projekata
Molimo sve pravne i fizičke osobe da dostave sve projekte (bez obzira jesu li već evidentirani u Bazi). Molimo Vas da poštujete rokove i svoje projekte prijavite u vremenu kada je TREĆI Javni poziv otvoren.
Projekti koji ne pristignu do navedenog roka neće biti uvršteni u Elektroničku bazu projekata, a projekti koji se nalaze u Bazi i nisu ponovo dostavljeni ažurirani, bit će izostavljeni!
Popis projekata možete pronaći na internetskim stranicama www.simora.hr – Baza razvojnih projekata SMŽ.
Za sve informacije možete nazvati na 044 544 204, Nerina Sarkotić Antolković i Vesna Mikšić ili pisati na adresu elektoničke pošte simora@simora.hr.
Direktor:
Pejo Trgovčević, dipl.inž.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support