Općina Dvor

SUDJELOVANJE NA SAJMU “PLODOVI RADA 2009.”

Knjižnica i čitaonica Dvor je, kao i do sada, aktivno učestvovala u obilježavanju  Dana općine s tim da je ove godine,uz ostalo,  po prvi put imala i štand na sajmu "Plodovi rada 2009." i svojim učešćem bila veoma zapažena. 

Izložbeni prostor na štandu Knjižnice bio je ispunjen: knjigama za prodaju, knjigama za poklon, promotivnim materijalom,bukmarkerima (obilježivačima stranica), albumima s fotografijama aktivnosti Knjižnice unazad 6 godina, zahvalnicama, priznanjima i pozivnicama, albumom sa starim razglednicama (iz Zavičajne zbirke), plakatom i programskim knjižicama aktivnosti za "Mjesec hrvatske knjige" od 1997. -2008. godin i velikom fotografijom Knjižnice.

Bio je to štand nešto drugačiji od ostalih ali  zapažen i posjećen sa jasnim ciljem promocije ustanove te poziva ljubitelja dobre knjige i kulturnih događanja na druženja i suradnju.

plodovi_rada_2
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support