Knjižnica i čitaonica Dvor je 10.11.2015. u 18,00 sati upriličila svojim korisnicima i građanima veoma zanimljivo druženje s Josipom Jelencom, mladim autorom knjige neobičnog naslova ENFANT TERRIBLE.


Naime, riječ je o mladom novinaru, čovjeku koji je doživio prometnu nesreću, komu, kliničku smrt i invalidska kolica, radio najrazličitije poslove, napisao bezbroj članaka, kratkih priča, kolumni i priloga, čovjeku koji je pun života i ima, čini se,mnogo, mnogo toga još i napisati i reći.
U Knjižnici je predstavio svoju knjigu ENFANT TERRIBLE Samo za pametne kojom objašnjava zašto je „strašno dijete“ te na komičan način, često i vulgarno, opisuje dio svog života. Osim toga kroz 46 poglavlja ili priča na preko 300 stranica govori o mnogim životnim temama ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.Njegove gošće bile su gospođa Zvjezana Jurjević, koja ga je, pročitavši predgovor i najavila, te njegova doktorica anesteziolog Danijela Tomić, kojoj nije bilo teško poslije napornog radnog dana prevaliti put od Ogulina do Dvora, kako bi nam rekla nešto o Josipu, njegovoj nesreći, oporavku, ohrabrila ga i dala podršku.
Mnogobrojni posjetitelji, uz prisustvo i načelnika Općine, oduševljeno su pozdravili gosta dugim pljeskom, a druženje poslije predstavljanja knjige potrajalo je sve do 22,00 sata.