PREPORUKE GRAĐANIMA ZA KOMUNIKACIJU S OPĆINSKOM UPRAVOM OPĆINE DVOR U SVEZI EPIDEMIJE BOLESTI COVID – 19, UZROKOVANE KORONAVIRUSOM

 Ministar zdravstva Republike Hrvatske g. Vili Beroš proglasio je epidemiju bolesti COVID-19, uzrokovanu koronavirusom i naložio cijeli  niz mjera mobilizacije cjelokupnog zdravstvenog sustava s ciljem provedbe mjera zaštite pučanstva tijekom epidemije.

U skladu s tim pozivam Vas da se pridržavate svih preporuka koje dobivamo od kriznih stožera sa nivoa države i županije, kao i kriznog stožera naše općine.

Komunikacija građana s djelatnicima Općinske uprave, DO DALJNJEGA, provodi se :

  1. Putem pošte i /ili telefonom (Trg ban J. Jelačića 10, Dvor, 044/525-280; 525-281)
  2. online (elektronička pošta -  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Komunikacija građana s trgovačkim društvima i ustanovama u vlasništvu Općine Dvor  provodi  se:

  1. putem pošte i / ili telefonom (044/871-178, 044/871-071, mob: 091/72-16-500)
  2. online (elektronička pošta –  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Komunikacija građana sa Općinskim društvom Crvenog križa Dvor provodi se :

  • putem pošte i / ili telefonom (044/871-132, mob:098/764-768)
  • online (elektronička pošta - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Iznimno,  ako je nužan osobni dolazak stranci, potrebno je pridržavati se slijedećih preporuka:

  • komunikacija djelatnika i stranki treba se odvijati na udaljenosti od najmanje jednog metra, bez neposrednog i fizičkog kontakta
  • izbjegavati grupiranje stranaka kod ulaska u zgradu općine obvezno je dezinficirati ruke na za to predviđenom mjestu

U prilogu ove obavijesti:

  1. ODLUKA o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja (Stožer civilne zaštite RH, od 19. ožujka 2020. gd)
  2. ODLUKA o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske (Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, od 19. ožujka 2020. godine)

 

Zahvaljujem svima na razumijevanju!

 Načelnik
Nikola Arbutina