banner nabava dvor

Jedinstveni upravni odjel-Društvene djelatnosti

Nastojeći doprinijeti povećanju nataliteta i olakšati povećane izdatke koje porodice imaju rođenjem djeteta, Općina Dvor je u Proračunu za ovu godinu planirala sredstva za tu namjenu.

                Prva beba koja je rođena u 2009. na našoj općini je mala Jelena Joka, ponos svojih roditelja Svetlane i Borislava iz Dvora.

                Predstavnici Općine su 12.02. 2009. godine posjetili dom naše novte čestitajući majci Svetlani  na sretnom događaju, uručili joj buketić cvijeća i predviđeni iznos naknade za novorođenu Jelenu sa željom da Jelena što skorije dobije bracu ili seku. 

                Ujedno pozivamo sve sretne roditelje novorođene djece sa područja općine Dvor da se obrate Upravnom odjelu za društvene djelatnosti  Općine Dvor, kako bi ostvarili pravo na naknadu za svoje novorođenče.

                Svima pravovremeno  podnesenim zahtjevima će biti sa veseljem udovoljeno, čak i pod cijenu rebalansiranja Proračuna samo za tu svrhu.

|

Kulturna dobra općine Dvor-mogućnosti zaštite i obnove te uključivanja u turističku ponudu područja- temelji ekonomskog prosperiteta

Vrijeme održavanja: 23.travnja (srijeda), u 11.00 sati 

Mjesto održavanja: Kinodvorana Doma kulture Dvor, Trg bana J.Jelačića 8, Dvor   

 

stari_grad_gvozdansko.jpg

 

|

Opširnije...

Po prezentaciji rezultata projekta „Prevencija poremećaja ponašanja i pojave ovisnosti na PPDS-Općina Dvor“, a koji su dana 18.12.2007. godine provodili Udruga IRCT iz Zagreba, mladi iz Dvora i Upravni odjel za društvene djelatnosti Općine Dvor, radna grupa, koju su sačinjavali i predstavnici MUP-gospoda Mato Folić, Mirko Teči i Ivica Arčabić, donosi zajednički zaključak da se pristupi osnivanju radnog tijela koje bi obrađivalo tu problematiku..

|

Opširnije...

DVOR- Općina Dvor i ove godine vrši podjelu novogodišnjih darova za djecu uzrasta 1-6 godina.

Podjela će se vršiti 27.12.2007. godine (ČETVRTAK) u 11.00 sati  u Domu kulture u Dvoru.

 

Općina Dvor 

|

DVOR - I ove godine djecu u Dvoru obradovao je dolazak mladih animatora - volontera udruge "Nacrtaj mi osmjeh" iz Francuske. Udruga se u početku bavila animiranjem djece za aktivno provođenje slobodnog vremena u Francuskoj, da bi se sada proširila na veliki broj europskih zemalja... 

|

Opširnije...

Stranica 1 od 2

Ustanove

Knjižnica

Knjižnica

Knjižnica

Dječji vrtić

Dječji vrtić

Dječji vrtić

Crveni križ

Crveni križ

Crveni križ

Komunalac - Dvor

Komunalac - Dvor

Komunalac - Dvor