Općina Dvor

Početak projekta Zaželi – želim više faza III

Dana 28. prosinca 2022. godine potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz programa „Zaželi – Program zapošljavanja žena“ između Općinskog društva Crvenog križa Dvor i Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Projekt je financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Vrijednost projekta iznosi 876.116,80 kuna odnosno 116.280,68 eura.

Osnovni cilj ovog projekta je zapošljavanje i obrazovanje 18 žena sa završenim osnovnim ili srednjoškolskim obrazovanjem koje ujedno zbog svoje nezaposlenosti ulaze u kategoriju ranjive skupine teže zapošljive na tržištu rada.

Očekivani rezultati projekta su zapošljavanje i obrazovanje 18 žena koje će potpisati ugovor o radu na 6 mjeseci te kroz projekt obilaziti 112 krajnjih korisnika u njihovim domovima.

Rezultat projekta je da 18 educiranih žena sa radnim iskustvom postane konkurentnije na tržištu rada.

Našim krajnjim korisnicima moći ćemo ponuditi kontinuirano skrb i njegu, a partnerima projekta, posebice CZSS Dvor služimo kao „desna ruka“ s potrebama starijih i nemoćnih na terenu.

Nadamo se da će projekt „Zaželi – želim više“ ODCK Dvora opravdati svoju svrhu.

Početak projekta bit će također obilježen konferencijom Crvenog križa sa partnerima projekta.

 

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support