Općina Dvor

VRAĆANJE U ISPRAVNO RADNO STANJE INFRASTRUKTURE U PODRUČJU PRIJEVOZA OŠTEĆENIH U POTRESU NA PODRUČJU OPĆINE DVOR

Sukladno UGOVORU O DODJELI BESPOVRATNIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA OPERACIJE KOJE SE FINANCIRAJU IZ FONDA SOLIDARNOSTI EUROPSKE UNIJE za operaciju – Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećenih u potresu na području Sisačko- moslavačke županije kojom upravlja Općina Dvor.

Referentni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava : FSEU.MMPI.01.0010 sklopljenog između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kao nositelja projekta i Općine Dvor. Ukupna vrijednost Operacije je određena u iznosu od 4.134.500,00 kuna odnosno 548.742,45 EUR.

Razdoblje provedbe Operacije je od 15.04.2022. godine do 15.04.2023. godine.

Izvedeni su radovi sa sanaciji kolničkog zastora ceste na dionicama Dvor – Hrtić, Riječani – Jovac i Glavičani – Bansko Vrpolje na području Općine Dvor – vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećenih u potresu.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support