Općina Dvor

Ulica Alojzija Stepinca – Saniranje nakon potresa i vraćanje u funkcionalno stanje vodovodne mreže u Ulici Alojzija Stepinca – Općina Dvor

Sukladno UGOVORU O DODJELI BESPOVRATNIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA OPERACIJE KOJE SE FINANCIRAJU IZ FONDA SOLIDARNOSTI EUROPSKE UNIJE (“Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava)

Saniranje nakon potresa i vraćanje u funkcionalno stanje vodovodne mreže u Ulici Alojzija Stepinca – Općina Dvor, referentni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava: FSEU.2022.MINGOR.03.022 sklopljenog između Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i Privrede d.o.o. Petrinja kao nositelja projekta, partneru na projektu KOMUNALAC-DVOR d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti je odobreno sufinanciranje bespovratnim sredstvima u iznosu od 2.684.061,00 kn.

Projekt je završen.
Razdoblje provedbe i prihvatljivosti troškova Operacije je od 28. prosinca 2020.g. – 15.svibnja 2023.g.

Dodatkom I. Ugovora odobrena su dodatna sredstva za sanaciju vodovodne mreže u naselju Zamlača u iznosu od 101.767,37 eura, dodatkom II. Ugovora odobrena su dodatna sredstva za sanaciju vodomjernih okana u ul. Alojzija Stepinca u iznosu od 70.750,00 eura, te ukupna vrijednost Ugovora iznosi 528.753,48 eura.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support