Općina Dvor

Financijska potpora Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade

U predškolskoj godini 2021./2022. Općina Dvor ostvarila je potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti.

Potporom u iznosu od 192.500,00 kuna osigurana je održivost predškolskog odgoja i obrazovanja u općini Dvor. Sukladno Ugovoru sa Središnjim državnim uredom, Općina Dvor je svojom Odlukom izuzela roditelje od obveze plaćanja njihovog udjela u cijeni boravka djece za mjesec lipanj 2022. što je olakšalo roditeljima plaćanje ukupnih troškova za predškolsko obrazovanje. 

Financijska potpora Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade  predstavlja lokalnoj zajednici jamstvo da će se i u budućnosti nastaviti voditi briga o djeci najmanjih uzrasta. Uz nepromijenjenu cijenu vrtića koju plaćaju roditelji, to predstavlja jedan od temeljnih preduvjete za planiranje mladih obitelji i ostanak na ovom prostoru.

hr dr opcina dvor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support