Općina Dvor

ZAVRŠETAK IZGRADNJE VODOVODA KOZIBROD (DVOR) – HRVATSKA KOSTAJNICA

Potpisan je peti Ugovor o izgradnji vodovoda Kozibrod (Dvor) – Hrvatska Kostajnica između Hrvatskih voda i TD Komunalac Dvor.

Vrijednost Ugovora je 2.777.777,00 Kn, bez uračunatog PDV-a. Potpisivanjem ovog ugovora osigurana su sredstva za završetak izgradnje vodovoda. Završetak radova očekuje se u prosincu 2021. godine.

Do sada je za izgradnju vodovoda osigurano ukupno 11.237.227,90 Kn,  bez uračunatog PDV-a, od čega su 90% sredstava osigurale Hrvatske vode, a 10% sredstava je osigurala Općina Dvor. Izgradnja glavnog i sekundarnog cjevovoda završena je u naseljima Kuljani i Volinja. Završen je i dio glavnog cjevovoda na području Grada Hrvatska Kostajnica. Glavni cjevovod će se spojiti na magistralni vodovod izvorišta Pašino vrelo.

Izgradnjom ovog vodovoda osigurat će se pitka voda za šest naselja naše općine i stvorit će se preduvjeti za širenje vodovodne mreže prema ostalim naseljima na području općine.

 

 


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support