Općina Dvor

REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE

Sredinom svibnja 2021. počinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ul. Zrinskih i Frankopana u Dvoru. Općina Dvor je izradila projektnu dokumentaciju i ishodila Građevinsku dozvolu za rekonstrukciju vodovodne mreže (od kružnog toka do Rosulja).

Za navedene radove sredstva je osigurala Općina Dvor, a TD Komunalac-Dvor je raspisao javni natječaj za izvođenje radova. Po provedenom postupku javne nabave donesena je Odluka o odabiru izvoditelja radova. Radove će izvoditi tvrtka A&M d.o.o. Vrijednost radova je 4.229.143,75 kn.

Rekonstrukcijom vodovodne mreže u Ulici Zrinskih i Frankopana stvorit će se preduvjeti za izgradnju vodovodne mreže od naselja Vanići do naselja Trgovi, u dužini od 6 km. Za navedenu dionicu je izrađena projektna dokumentacija i podnesen je zahtjev za Građevinskoj dozvolu. Isto tako, stvoriti će se preduvjeti za dalje širenje vodovodne mreže prema ostalim naseljima od Trgova prema Rujevcu, Brđanima i ostalim naseljima. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support