Općina Dvor

PRIJAVA KUĆA ZA PRIORITETNI POPRAVAK NEKONSTRUKTIVNIH ELEMENATA

Pozivamo vlasnike obiteljskih kuća oštećenih potresom i označenih zelenom oznakom („U1“ ili „U2“) da se prijave za prioritetni popravak nekonstruktivnih elemenata kuće (dimnjaci, zabatni zidovi, parapeti, krovni vijenci, pregradni zidovi, dijelovi krovišta, pokrov i krovna limarija) ispunjavanjem obrasca koji se može preuzeti i predati u Knjižnici i čitaonici  Dvor – svaki radni dan od 08,00 do 14,30 sati.

Popunjeni obrazac uz kopiju osobne iskaznice  potrebno je predati u Knjižnici i čitaonici   do 14. travnja 2021. godine. Obavezno je znati  katastarsku česticu na kojoj je izgrađena obiteljska kuća

Popunjene obrasce dostavit će nadležnom Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje na daljnje postupanje.

Program sanacije nekonstruktivnih elemenata provodit će Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH. Trošak popravka nekonstruktivnih elemenata (dakle koji objekt ima zelenu naljepnicu) u potpunosti će se financirati iz donacijskih sredstava akcije “Pomoć za obnovu nakon potresa” preko Središnjeg državnog ureda.

PREUZMITE OBRAZAC: 
OBRAZAC – prijava kuća za prioritetni poravak nekonstruktivnih elemenata

 






Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support