Općina Dvor

OBAVIJEST GRAĐANIMA

 Radi ublažavanja posljedica razornog potresa koji je pogodio područje Općine Dvor 29. prosinca 2020. godine Općinsko vijeće Općine Dvor donijelo je odluku o privremenoj obustavi naplate komunalne naknade, odvoza komunalnog otpada, opskrbe pitkom vodom i poreza na kuće za odmor.

KOMUNALNU NAKNADU za period od siječnja do travnja 2021. godine neće plaćati korisnici stambenog prostora, kao ni korisnici poslovnog prostora sa sjedištem na području Općine Dvor.

RAČUNI ZA OPSKRBU PITKOM VODOM I ZA ODVOZ KOMUNALNOG OTPADA za period od siječnja do travnja 2021. godine bit će podmireni iz Proračuna Općine Dvor za sve fizičke osobe, kao i za poslovne subjekte sa sjedištem na području Općine Dvor.

POREZ NA KUĆE ZA ODMOR neće se plaćati u 2021. godini, niti će Porezna uprava izdavati rješenja o porezu na kuće za odmor za 2021. godinu.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support