Općina Dvor

MJERA POTPUNOG OSLOBAĐANJE OBVEZE PLAĆANJA KOMUNALNE NAKNADE POSLOVNIH SUBJEKATA SA SJEDIŠTEM U OPĆINI DVOR U 2020. GODINI

 Uvažavajući činjenicu da  epidemija korona virusa još uvijek nije okončana uprkos svim našim nadanjima, i činjenicu da nam se približava kraj proračunske godine koju trebamo zaključiti, smatramo nužnim i potrebnim, vezano za mjere koje smo donjeli za ublažavanje negativnih posljedica  epidemije, da „posljedice“ saberemo, kako bi mogli obaviti rebalans proračuna i pripremiti se za aktivnosti i potrebne korake u narednoj proračunskoj godini.

S tim u vezi, a zasnovano na mjerama koje je donijelo Općinsko vijeće Odlukom o mjerama za ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID -19 na području Općine Dvor („Službeni vjesnik“ broj 23/20), pozivamo sve pravne i fizičke osobe (tvrtke i obrte), bez obzira što do prestanka epidemije nije došlo, da do kraja godine podnesu zahtjev na koji ih Odluka upućuje.

Zahtjev za potpuno oslobađanje obveze plaćanja komunalne naknade podnose tvrtke i i obrti sa poslovnim sjedištem u Općini Dvor i potrebno je da prilože dokaze o ispunjavanju uvjeta: da nisu otpuštali radnike u periodu od 01.04.2020.godine do dana podnošenja zahtjeva (potvrda – uvjerenje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje) i da nema nepodmirenih dugovanja prema Općini Dvor na dan 31.12.2019.godine.

Za dobijanje potvrde – uvjerenja Hrvatskog zavoda za mirovnisko osiguranje treba se obratiti zavodu sa zahtjevom za izdavanje potvrde (naglasili su da isti primaju e-mejlom i šalju potvrdu  isto e-mejlom) sa stanjem na dane  01.04.2020.  i dan podnošenja zahtjeva.

Obrazac zahtjeva može se podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor ili isprintati sa Internet stranica Općine Dvor, a zahtjev se predaje  Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor u pisarnici, ili šalje poštom na adresu: Općina Dvor, Trg bana J.Jelačića 10, 44440 Dvor, ili putem e-majla na adresu: tajnica@dvor.hr.

Isprintati: Zahtjev za potpuno oslobađanje obveze plaćanja komunalne naknade

 





Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support