Općina Dvor

OBNOVA ŠIMIĆEVE ULICE U DVORU

 Potpisan je Ugovor o izvođenju radova na održavanju Šimićeve ulice u naselju Matijevići. U ime izvođača radova, Ugovor je potpisao direktor Cesta Sisak d.o.o.,  Željko Marjanović, a u ime investitora, Općina Dvor, načelnik Nikola Arbutina

Sukladno Ugovoru,  Ceste Sisak biti će uveden u posao 01.07.2020. godine. Uređenje ulice obuhvaća, iskop kanala, postavljanje kanalica,  nasipanje, izrada nosivog sloja, asfaltiranje, uređenje bankina i zelene površine te postavljanje signalizacije. Ugovorena vrijednost radova je 597.412,50 kn, od  toga 141.120,00 kn daje Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja a 456.292,50 kn osigurala je Općina Dvor.

Obnovi ulice, prethodila je zamjena  djela vodovodne mreže u dužini od 500 m koja je iznosila 208.768,75 kn, a koju je izvelo komunalno poduzeće DVORKOM d.o.o.

Završetkom  radova,  u potpunosti je riješena komunalna infrastruktura u ulici. Uređenjem ove ulice i ceste kroz naselja Paukovac i Gorička do Brđani Zrinski, obnoviti ćemo 8 km ceste u ovoj godini, što će u punome unaprijediti kvalitetu života građana naše općine.

 




Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support