Općina Dvor

PROJEKTNA DOKUMENTACIJA ZA VODOVOD DVOR (VANIĆI) – TRGOVI

Dana 25.03. 2019. god. načelnik Općine Dvor potpisao je Ugovor za izradu Idejnog projekta za izgradnju vodoopskrbnog cjevovoda Dvor (Vanići)-Trgovi u dužini od oko 8 km. Ugovorena cijena projekta je 218.750,00 kn .

Izrada dokumentacije je preduvjet za izgradnju vodovoda koja će omogućiti opskrbu vodom triju naselja  te  da u dogledno vrijeme i ostala naselja žirovačke doline dobiju vodu. Izgradnjom dvaju vodovoda, Dvor (Kozibrod)-Hrvatska Kostajnica i vodovoda Donji i Gornji Javoranj koji se izvode, devet naselja će dobiti vodu. Završetkom radova na ova dva vodovoda petnaest naselja će imati vodu i za tri će se stvoriti preduvjeti za izgradnju vodovoda.

Izgradnju vodovoda Dvor (Kozibrod)-H.Kostajnica sufinanciraju Hrvatske vode, vrijednost projekta je 18.268.641,19 kn a vodovoda Donji  i Gornji  Javoranj 3.606.700,89.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support