Općina Dvor

REKONSTRUKCIJA I OPREMANJE DJEČJEG VRTIĆA U DVORU

Započeli su radovi na projektu „Rekonstrukcija i opremanje dječjeg vrtića u Dvoru“ na katastarskim česticama 491/1, 491/2, 491/3 k.o. Dvor. Glavni cilj projekta je poboljšanje kvalitete života lokalne zajednice na području Općine Dvor kroz obnovu i razvoj društvene infrastrukture, odnosno razvoj sustava i kapaciteta za učinkovito obavljanje djelatnosti koja se odnosi na odgoj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu, prehranu i socijalnu skrb djece predškolske dobi.

Očekivani rezultati projekta jesu: poboljšana kvaliteta života lokalne zajednice na području Općine Dvor, izvedeni radovi na objektu i okolišu dječjeg vrtića, opremljen objekt dječjeg vrtića i ostali. Projekt je financiran u iznosu od 4.880.173,00 kuna kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020., podmjera 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, tip operacije 7.4.1. „“Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Radove rekonstrukcije izvodi Marčinković građevinski obrt, vrijednost ugovorenih radova je 2.679.014,00 kuna bez PDV-a. Rok izvođenja radova je 6 mjeseci  od dana uvođenja Izvođača u posao. Isporučitelj opreme je NOVI AMBIJENT d.o.o., ugovorena cijena robe je 811.780,00 kuna bez PDV-a. Rok za isporuku robe je 2 mjeseca od završetka radova na rekonstrukciji dječjeg vrtića odnosno od slanja obavijesti Dječjeg vrtića Sunce Dvor da su radovi završeni i zahtjeva za isporuku robe.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support