Općina Dvor

Besplatni udžbenici i ove godine!

 

Općina Dvor će i u školskoj 2018./2019. godini financirati nabavu nedostajućih udžbenika i povrat sredstava za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor.

    Nakon prikupljanja udžbenika na kraju školske godine, učitelji će evidentirati uništene i nedostajuće udžbenike kako bi se nadopunili kompleti koji će učenike čekati prvi dan na školskim klupama.

Dopunska nastavna sredstva roditelji nabavljaju sami a za povrat sredstava podnose zahtjev Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

– preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

– potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

– original računa za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršena. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Vjerujemo da ova pomoć olakšava roditeljima opremanje školaraca za novu školsku godinu jer, pored udžbenika i radnih bilježnica, imaju značajne financijske izdatke za ostalu opremu.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support