Općina Dvor

Krajem 2017. i početkom 2018. godine žitelje Dvora obradovala dva nova velika infrastrukturna projekta!

Polovinom 2017. godine Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je Odluka o ulaganju u građenje javnog sustava za vodoopskrbu u Općini Dvor te je odobren i najviši iznos potpore od 5.321.838,50 kn. Sredstva su to kojima će se graditi vodovodna mreža kroz Donji i Gornji Javoranj ukupne dužene 6 kilometar.

Ugovoru, koji je potpisan krajem 2017. godine, prethodila je izrada projektne dokumentacije i svih potrebnih odobrenja što je financirala je Općina Dvor. Pojedinačno je ovo projekt za koji će biti utrošeno najviše financijskih sredstava.

Početkom 2018. godine donesena je druga Odluka o prihvatljivosti za ulaganje u građenje nerazvrstanih cesta i također prihvaćen najviši iznos potpore od 2.181.986,00 kn. Ovim sredstvima rekonstruirat će se ulica Hrvatskih branitelja- Grobljanska.

Za oba ova vrijedna projekta u postupku je javna nabava i odabir izvođača radova.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support