Općina Dvor

Završena je građanska akcija ”Oaza igre i smijeha”

Završena je građanska akcija ”Oaza igre i smijeha” koja je trajala dva mjeseca, a čiji cilj je bio obnoviti dječje igralište u sklopu javnog parka u Dvoru. Dječje igralište ”Vjeverica” je bilo nefunkcionalno i nesigurno za igru, a renoviranjem igrališta je vraćen život u parku i djeci je omogućen kvalitetan sadržaj za igru, druženje i razvoj socijalnih vještina.

 

Građanskom akcijom postignuti su svi predviđeni rezultati: nabavljeni su materijali za obnovu i farbanje dječjih igrala te vrtuljak i kante za otpad, pripremljen je teren, popravljene su ljuljačke, penjalice i klackalice, renoviran i uređen je pješčanik te su novom bojom osvježena sva dječja igrala. Renovirane su i dvije stare klupe za sjedenje i dvije stare kante za otpad, a koje su u sklopu dječjeg igrališta.

Donacija u iznosu 13.000 kn omogućila je da se devastirano igrališta pretvori u sretnu oazu – sigurnu, veselu, i spremnu dočekati svoje malene prijatelje.

 

 

Akciju su proveli LAG UNA u suradnji s Općinom Dvor i Komunalcem Dvor. oaza igre i smijeha dvor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support