Općina Dvor

Općina financira nabavu knjiga za učenike osnovne škole!

Općina Dvor će i u školskoj 2016./2017. godini. financirati nabavu pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor.

Postupak će se provoditi kao i prošle godine podnošenjem zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

– preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

– potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

– original računa za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršena. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Vjerujemo da će ova pomoć omogućiti roditeljima lakše opremanje školaraca za novu školsku godinu jer, pored udžbenika i radnih bilježnica, imaju značajne financijske izdatke za ostalu opremu.  

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support