Općina Dvor

Novi stipendisti općine Dvor

Potpisani novi ugovori o stipendiranju.

 

Načelnik Nikola Arbutina je u petak, 25. ožujka 2016. godine uručio ugovore o stipendiranju studentima s područja Općine. Općina će pomagati studente iznosom od 500,00 kuna mjesečno do završetka studija.

Načelnik je naglasio da je bio ugodno iznenađen brojem prijavljenih. Na prvi natječaj javilo se osam studenata a sedam je ispunjavalo uvjete natječaja. Kako je u prvom natječaju bilo mjesta samo za

četiri nove stipendije raspisan je još jedan. Nakon provedena oba postupka sedam novih stipendista potpisalo je ugovore o stipendiranju.

Uz dva stipendista iz prošle godine ukupan broj studenata koje će Općina Dvor pomagati je devet što je najveći broj do sada. Na kraju ugodnog druženja načelnik Nikola Arbutina je svima poželio uspjeh u studiranju i izrazio nadu da će se kao visokoobrazovani vratiti u rodni kraj.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support