Općina Dvor

Pomoć dvorskim osnovnoškolcima!

I ove godine Općina Dvor će pomoći roditeljima osnovnoškolaca. Prošle godine je, uz pomoć UNICEFa, financirana nabava udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava. Roditelji su se obvezali da će udžbenike vratiti kako bi se mogli podijeliti za korištenje u novoj školskoj godini što je i urađeno.

 

Općinsko vijeće Općine Dvor, na sjednici održanoj 30.06.2015. godine, je donijelo Odluku o financiranju nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor u školskoj 2015./2016. godini.

Postupak će se provoditi kao i prošle godine podnošenjem zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

– preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

– potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

– original računa za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršena. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Na ovaj način će se roditeljima djece osnovnoškolske dobi drugu godinu za redom pomoći u opremanju djece za školu jer će sredstva za kupnju udžbenika i radnih bilježnica moći utrošiti za ostale potrebe.

 

Odluka o financiranju nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor u školskoj 2015./2016. godini.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support