Općina Dvor

Besplatni udžbenici za dvorske osnovnoškolce!

Besplatni udžbenici za dvorske osnovnoškolce!  Besplatni udžbenici za dvorske osnovnoškolce!

 

UNICEF i Općina Dvor financiraju nabavu udžbenika dvorskim osnovnoškolcima!

                Na prijedlog načelnika Općine Dvor Nikole Arbutine UNICEF je prihvatio učešće u nabavi udžbenika za dvorske osnovnoškolce.

Općinsko vijeće Općine Dvor, na sjednici održanoj 31.07.2014. godine, donijelo je Odluku o financiranju nabave udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor u školskoj 2014./2015. godini.

Polovina sredstava  osigurat će se iz općinskog proračuna a drugu polovicu donirat će UNICEF! Bit će to velika pomoć obiteljima sa školskom djecom.

                Postupak će se provoditi podnošenjem zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

– preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

– potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje udžbenika po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

– original računa za kupljene udžbenike i pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršene. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support