Općina Dvor

PROMOCIJA MONOGRAFIJE „DVOR NA UNI“

Važan događaj i večer za pamćenje dogodili su se u Knjižnici i čitaonici Dvor 25.4.2013. g. u 19,00 sati  gdje je održana promocija dugo očekivanog reprinta (ponovnog objavljivanja) monografije „DVOR NA UNI“  koja je prvi put objavljena 1991. godine.

            Naši veoma dragi gosti, dosadašnji suradnici i omiljeni uzvanici dr. sc. Filip Škiljan i dipl. polit. Čedomir Višnjić bili su promotori ove, za mještane naše općine, veoma vrijedne knjige.

            Gosp. Višnjić urednik knjige, voditelj promocije i promotor knjige, dr. Škiljan, koji je dopunio monografiju pogovorom „Dvor danas“ , te ing. Simo Rajšić i mr. Janko Vasiljević  članovi tadašnjeg redakcijskog  odbora, svojim izlaganjem  podarili su nam mnoge spoznaje i saznanja o knjizi, njihovim autorima, nastajanju knjige, njezinoj vrijednosti i za nas i za buduća pokoljenja.

            Osim što smo mogli upoznati knjigu i o njoj čuti beskrajno mnogo podataka, mogli smo je i kupiti (samo tu večer po promotivnoj cijeni od 100,00 Kn).

            Stvarna cijena knjige je 300,00 Kn. U Knjižnici se može kupiti za 150,00 Kn (iznos do pune cijene snosi Općina).

 

Promocija-monografije-2-dvor

Promocija-monografije-3-dvor

 

 

Autor: Biserka Cvetojević

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support