Općina Dvor

Javni poziv za sufinanciranje – legalizacija

Na temelju Sporazuma o suradnji između UNDP-a Hrvatske i Općine Dvor, od 06. ožujka 2013. god. i Odluke o sufinanciranju dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene, UNDP raspisuje JAVNI POZIV za prijavu zahtjeva za sufinanciranje dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene na području općine Dvor.

Detaljnije u nastavku obavijesti (Zahtjev za sufinanciranje – legalizacija.pdf)

Na temelju Sporazuma o suradnji između UNDP-a Hrvatske i Općine Dvor, od 06. ožujka 2013. god. i Odluke o sufinanciranju dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene, UNDP raspisuje

(Zahtjev za sufinanciranje – legalizacija.pdf)

JAVNI POZIV

za prijavu zahtjeva za sufinanciranje dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene na području općine Dvor

  1. Predmet javnog poziva:

    Sufinanciranje dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene na području općine Dvor – vezano za legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina.

  2. Opći uvjeti i kriteriji sufinanciranja:

    Korisnici mjere sufinanciranja su poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (u daljnjem tekstu: Upisnik), a djeluju kao trgovačko društvo, obrt ili zadruga registrirano za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, te kao seljačko domaćinstvo ili obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, uz uvjet udovoljavanja i ostalim kriterijima Javnog poziva.

    Ako je korisnik općinske subvencije priložio neistinitu dokumentaciju ili prijavljeno stanje u zahtjevu i priloženoj dokumentaciji ne odgovara stvarnom stanju, te je temeljem toga ostvario pravo na sufinanciranje, korisnik je dužan sredstva vratiti u proračun općine Dvor, uvećano za pripadajuću zakonsku zateznu kamatu, te će biti isključen iz svih općinskih subvencija u poljoprivredi za idućih pet (5) godina.

  3. Potrebna dokumentacija:

    Obrasci zahtjeva za subvenciju u kojima je navedena dokumentacija koju je potrebno priložiti zahtjevu mogu se podići u Jedinstvenom upravnom odjelu, Trg bana Josipa Jelačića 10, Dvor kao i na općinskoj web stranici: www.dvor.hr

  4. Naziv i adresa tijela kojemu se podnosi zahtjev, te se mogu dobiti potrebne informacije:

    Zahtjev i pripadajuća dokumentacija dostavljaju se s naznakom „Zahtjev za sufinanciranje dijela troškova za izradu tehničke dokumentacije za objekte poljoprivredne namjene“ – ne otvaraj, na adresu: Općina Dvor, Jedinstveni upravni odjel, Trg bana Josipa Jelačića 10, 44440 Dvor.

    Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu, Trg bana Josipa Jelačića 10 (soba broj 1 ili na telefon 044/ 525 – 288. )

  5. Vrijeme trajanja javnog poziva:

    Javni poziv otvoren je od 25.03.2013 do 05. 04. 2013. godine

  6. Nepotpuni i nepravodobni zahtjevi neće se razmatrati

UNDP Hrvatske

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support