Općina Dvor

Budimo Humani

Ovim  putem  DVD  Divuša  zamoljava  sve  stanovnike  općine  Dvor  koji su  u  mogućnosti, da  pomognu  našim  kolegama  vatrogascima  koji  imaju  teško  bolesno  dijete.

Unaprijed  Hvala!!

RAKITJE: Pomozimo malom Filipu!
Maleni Filip sutra puni tri godine, a bori se s dvije teške bolesti, lisencefalijom i westovim sindromom.
Terapija koja mu olakšava život i omogućuje napredak stoji čak deset tisuća kuna.
O Filipu već je pisalo na VATRENIM VIJESTIMA 911, pa se duboko nadamo da će naše humano vatrogasno srce pomoći.
Za one koji neznaju Goran Hajdinjak je pripadnik profesionalnih vatrogasaca Zagreb te aktivni član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rakitje te i sam pomaže drugima u nevolji, ne smijemo nikako zaboraviti spomenuti da je majka Ivana također član DVD-a Rakitje

Pomozimo i mi svojim kolegama i na taj način čestitajmo malom Filipu sutrašnji rođendan!

Ivana i Goran Hajdinjak
Novačka cesta 5, Rakitje
10437 Bestovje
Telefon: 013372901
Mobitel: 0995961463

Predmet: Zamolba u humanitarne svrhe

Poštovani,

Obraćamo Vam se ovim putem jer nam je Vaša pomoć uistinu potrebna.
Naš sin Filip rođen je 06. veljače 2006. godine i boluje od Lissencephalie i Westovog sindroma. Prve liječničke prognoze su bile porazne, sa dvije godine nije niti sjedio, govorio, hodao niti koristio svoje ručice, ali mi se nismo predali ni sekunde, te stalno pokušavamo različitim metodama poboljšati Filipovo stanje i nadamo se najboljem rezultatu. Filip je veći dio svog života proveo u bolnici na raznim pretragama i promatranjima ali nažalost bez primjetnih rezultata.

U stalnoj potrazi za novim terapijama i saznanjima smo po preporuci došli do privatne ordinacije mr. sc. dr. Maje Roje Novak spec. neurolog, a svi rezultati i informacije o terapiji koje provodi ordinacija se mogu pogledati na web stranici: http://www.dr-roje.com/. Ista ordinacija bilježi zavidne rezultate kod ovakvih i sličnih oboljenja, te smo odlučili Filipu pružiti i ovu vrstu terapije koja je spoj raznih vrsta poticaja. Prilikom terapije sa Filipom vježbaju dva fizioterapeuta u isto vrijeme, terapija se obavlja svaki radni dan po tri sata po cijeni od 500 kuna po danu. Filip već godinu dana koristi ove terapije i primjetan je veliki napredak. Filip razumije što mu se govori, počeo je puzati, samostalno se podiže na noge i hoda uz pomoć svojih ruku.

Procijenjuje se od strane stručnjaka navedene ordinacije da je potrebno primjenjivati opisanu terapiju još barem godinu dana. Ovim putem Vas želimo zamoliti za financijsku pomoć koja nam je uistinu neophodna, jer sami više ne možemo omogućiti Filipu nastavak terapija i priliku za normalan život.

Nadamo se Vašem razumijevanju i Vašoj pomoći jer je Filipu terapija potrebna, a najvažnije je da je napredak u psihomotoričkom razvoju očigledan.

Ukoliko se odlučite financijski pomoći malom Filipu novčana sredstva možete uplatiti na Filipov žiro račun:
u PBZ-u, uz naznaku: U HUMANITARNE SVRHE.
Broj računa: 2340009-3102479681

Unaprijed Vam se od srca zahvaljujemo na razumijevanju, u nadi da će i Filip u skoroj budućnosti biti u mogućnosti i samostalno Vam se zahvaliti.

S poštovanjem,

Ivana i Goran Hajdinjak

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support