Općina Dvor

Zimske pripreme ŠNK Podovi

U fazi zimskih priprema danas, 24. veljače 2008. godine u 14.00 sati u Dvoru na nogometnom igralištu “Podovi” odigrana je prijateljska nogometna utakmica pogona seniora između ŠNK “Podovi” Dvor i ŠNK “Radnik” Majur. Utakmicu je vrlo dobro i korektno sudio sudac NS SMŽ gosp. Predrag Begić.

Tomu su doprinijeli i igrači obiju momčadi koji su igrom i htijenjem uz dužno poštovanje protivnika vodili računa da je utakmica pripremnog karaktera i da povrede igrača nikomu ne bi bile od koristi. Imajući u vidu da se ekipa ŠNK “Podovi” Dvor od ove nogometne sezone 2007/2008. godina,izborenim ulaskom u viši rang natjecanja, natječe u II ŽNL NS SMŽ, a da je ekipa ŠNK “Radnik ” Majur dugogodišnji član I ŽNL NS SMŽ, rezultat koji je ostvaren služit će kao poticaj u radu i kvaliteti razvoja nogometne igre u našemu Klubu, jer je ekipa ŠNK “Podovi” pobijedila rezultatom 3:0, bez obzira na renome ekipe iz Majura. Lijepo vrijeme i zimska stanka su zasigurno doprinijele tomu da je utakmicu pratilo 100-njak gledatelja koji su pozdravljali dobre poteze i akcije obiju momčadi. Danas u ekipi “Podovi” igra i nekolicina mladih igrača iz pogona juniora koji su svojom dobrom igrom, zalaganjem, odgovornošću i zrelošću to i zaslužili, a u konačnosti će i biti okosnica Kluba. Zimske pripreme pogona seniora i juniora su počele 07. veljače 2008. godine, pod vodstvom trenera gosp. Ljubana Malivuk. Pripreme mladog pogona pionira vodi trener Vilko Golub, a počele su 20. veljače, jer liga i prvenstveno natjecanje počinje 2/23.ožujka 2008. godine. Ženska sekcija mladih nogometašica, koja broji blizu 30 članica, je sa treninzima počela zajedno sa pogonom pionira. Ovaj tjedan počinju i pripreme pogona limača koje će voditi trener gosp. Ivan Soldo, a čije natjecanje počinje početkom travnja.

Tajnik ŠNK “Podovi” Dvor

Vilko Golub

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support