Općina Dvor

Posjeta CONRADA TURNERA Knjižnici i čitaonici Dvor

CONRAD TURNER,  savjetnik za odnose s javnošću veleposlanstva SAD-a  u Hrvatskoj posjetio Knjižnicu i čitaonicu Dvor.

 

 

Dana 30.10.2007. godine na poziv djelatnica , a na osnovu dosadašnje plodne suradnje, gost Knjižnice je bio savjetnik za odnose s javnošću veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, gosp. Conrad Turner.

Prostor Knjižnice su ispunili uzvanici s pozivnicom: načelnik, donačelnik, pročelnica, ravnateljica vrtića, voditelji udruga, djeca iz škole s učiteljima i nekolicina vjernih i svakodnevnih članova, jer za sve koji su željeli doći nije bilo mjesta.

Druženje je potrajalo nekoliko sati, a započelo je prezentacijom na projektnom platnu  starih i novih fotografija i razglednica Dvora i okolice sa željom da gosta upoznamo sa našim mjestom. Potom se razgovaralo o životu u Americi s naglaskom na sličnosti i raznolikosti sa životom u Hrvatskoj. Pitanja je bilo bezbroj, a gosp. Turner je s oduševljenjem i vedrinom odgovarao. Budući da je u Hrvatskoj 3 godine, njegovo poznavanje hrvatskog jezika, na kojem je i govorio,  fasciniralo je prisutne.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support