Općina Dvor

Posjeta Veleposlanstvu SAD

Knjižnica i čitaonica Dvor organizirala je  posjetu  Veleposlanstvu SAD-a  u Zagrebu.

U ponedjeljak, 22.10. 2007. godine djelatnice knjižnice, civilni ročnik, pročelnica za društvene djelatnosti, pročelnica za gospodarstvo, pedagoginja i sedmero učenika od 5-8 razreda O.Š. Dvor posjetili su Veleposlanstvo SAD-a.

Budući  da je Knjižnica Dvor u kolovozu primila i ugostila predstavnike Veleposlanstva SAD-a (pomoćnika savjetnika za odnose s javnošću, direktorici informatičkog centra i njezinu pomoćnicu) uslijedila je upravo sada obećana uzvratna posjeta.

Bio je to srdačan susret s već poznatim licima i upoznavanje novih. Djelatnica informatičkog centra Marica Bahlen upriličila nam je druženje sa:


  • Ken Wetzel
    – pomoćnik savjetnika za odnose s javnošću
  • Conrad Turner-savjetnik za odnose s javnošću

  • Vivian Walker
    -zamjenica veleposlanika 
  • Rick Holtzapple-šef političko-ekonomskog odjela.

Druženje s njima trajalo je više od dva sata gdje smo mogli saznati sve što nas interesira, a interesiralo nas je puno toga. Potom je uslijedio obilazak Veleposlanstva i obećanje s njihove strane da će se suradnja nastaviti.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support