Općina Dvor

POSJETA KNJIŽNICI IZ AMERIČKE AMBASADE


Knjižnicu i čitaonicu Dvor su posjetili: pomoćnik savjetnika za odnose s javnošću Kenneth Wetzel, direktorica informatičkog centra Marija Bahlen i asistentica Marija Cvetnić. 

U srijedu, 1.8.2007. godine djelatnice Knjižnice su upriličile susret, ugostile i dogovorile uspješnu suradnju s uvaženim gostima koji su došli u Knjižnicu s namjerom da je upoznaju, saznaju koliko je značajna za zajednicu, koliko je korisnika, broj knjiga i njena važnost.

Ravnateljica ih je upoznala sa svim što ih je zanimalo, a potom je s njihove strane uslijedilo obećanje daljne suradnje koja bi se sastojala: u mogućnosti odlaska zainteresiranih organiziranih grupa u Američku ambasadu u Zagreb, u  donaciji  knjiga na engleskom jeziku  i računalne opreme, organiziranje književnih susreta američkih pisaca koji su na proputovanju Hrvatskom, organiziranje korisnih predavanja pomoćnika savjetnika za odnose s javnošću i još mnogo toga što bi bilo od interasa za našu Knjižnicu.

Na poziv djelatnica Knjižnice ugodnom druženju i dogovoru oko daljne suradnje prisustvovali su načelnik općine i pročelnica za društvene djelatnosti.

 

knjam2

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support