banner nabava dvor

Obavijesti

udzbenici opcina dvorOpćina Dvor će i u školskoj 2016./2017. godini. financirati nabavu pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području općine Dvor.

Postupak će se provoditi kao i prošle godine podnošenjem zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dvor. Uz zahtjev se moraju priložiti:

- preslika osobne iskaznice jednog roditelja,

- potpisana izjava jednog roditelja da učenici nisu stekli pravo na financiranje ili sufinanciranje nabave pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po nekoj drugoj osnovi, a ako jesu, izjava o iznosu na koji su stekli pravo po toj drugoj osnovi,

- original računa za kupljena pripadajuća dopunska nastavna sredstva na kojem je vidljivo da je uplata izvršena. Račun mora biti naslovljen na ime i prezime jednog roditelja učenika.

Vjerujemo da će ova pomoć omogućiti roditeljima lakše opremanje školaraca za novu školsku godinu jer, pored udžbenika i radnih bilježnica, imaju značajne financijske izdatke za ostalu opremu.  

 

|

Počeo sa radom mobilni tim za njegu i pomoć starim i nemoćnim osobama u projektu „Kod kuće je najbolje“

dvor njegovateljice00003

Osam njegovateljica koje su završile program stručnog osposobljavanja od 1. siječnja 2015. zaposlene su u projektu „Kod kuće je najbolje: socijalne usluge u zajednici za stare i nemoćne osobe“. Ovo su žene koje su bile dugotrajno nezaposlene i korisnice usluga u sustavu socijalne skrbi iz Dvora i Hrvatske Dubice. Od rujna 2014. one su pohađale 220 sati teorijske nastave i vježbi u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici i 280 sati prakse u domovima za stare i nemoćne osobe u Sisku i Petrinji te s uspjehom položile ispit i stekle zvanje njegovateljice.

|

Opširnije...

Stranica 1 od 2

Ustanove

Knjižnica

Knjižnica

Knjižnica

Dječji vrtić

Dječji vrtić

Dječji vrtić

Crveni križ

Crveni križ

Crveni križ

Komunalac - Dvor

Komunalac - Dvor

Komunalac - Dvor