thumb_knjam Knjižnicu i čitaonicu Dvor su posjetili: pomoćnik savjetnika za odnose s javnošću Kenneth Wetzel, direktorica informatičkog centra Marija Bahlen i asistentica Marija Cvetnić. 

U srijedu, 1.8.2007. godine djelatnice Knjižnice su upriličile susret, ugostile i dogovorile uspješnu suradnju s uvaženim gostima koji su došli u Knjižnicu s namjerom da je upoznaju, saznaju koliko je značajna za zajednicu, koliko je korisnika, broj knjiga i njena važnost.

Ravnateljica ih je upoznala sa svim što ih je zanimalo, a potom je s njihove strane uslijedilo obećanje daljne suradnje koja bi se sastojala: u mogućnosti odlaska zainteresiranih organiziranih grupa u Američku ambasadu u Zagreb, u  donaciji  knjiga na engleskom jeziku  i računalne opreme, organiziranje književnih susreta američkih pisaca koji su na proputovanju Hrvatskom, organiziranje korisnih predavanja pomoćnika savjetnika za odnose s javnošću i još mnogo toga što bi bilo od interasa za našu Knjižnicu.

Na poziv djelatnica Knjižnice ugodnom druženju i dogovoru oko daljne suradnje prisustvovali su načelnik općine i pročelnica za društvene djelatnosti.

 

knjam2