Obilježavanju Dana općine, za koji je određen Međunarodni dan mira (21. 9.), pridružila se i Knjižnica i čitaonica Dvor. Stoga je u svojem prostoru upravo 21.9.2015. godine u 18,00 sati upriličila koncert klasične glazbe pod nazivom „Glazba za opuštanje“.

Izvođači, učenici osnovne škole, Milan Subotić, učenik 7. i Andrej Mitić, učenik 8. razreda oduševili su posjetitelje i ljubitelje klasične glazbe.

Obojica dječaka su odlični učenici koji se ističu u svim nastavnim predmetima, sudjeluju na mnogim županijskim i republičkim natjecanjima ,postižu zavidne rezultate, učenici kojima se škola ponosi. Glazbom se bave od najranije mladosti iz hobija i ljubavi prema glazbi, a sviraju klasičnu glazbu koju, kako obojica kažu, najviše vole.Jedan od njih ide u susjednu državu na satove klavira, a dugi je samouk.

Zvuci i kompozicije najpoznatijih svjeskih klasika:Mozzarta, Bacha, Beethovena, Straussa... odzvanjali su knjižnicom i oduševili prisutne koji su imali priliku upoznati Milana i Andreja, naše mlade talentirane izvođače,čestitati im uz podršku da samo tako nastave.

IMG 1164
IMG 1270
IMG 1272